Hållbarhet

Peppade för 2024!

8 jan. 2024

Med en ökad spridning av miljömärkningar, certifieringar och påståenden förstår vi om det är svårt att hänga med i allt prat kring hållbarhet. Nexans satsar mycket på hållbarhetsfrågor och för att göra det lättare att förstå publicerar vi oberoende tredjepartsgranskade PEP/EPD på våra produkter.

EPD (Environmental Product Declaration) är ett erkänt informationssystem som faktamässigt beskriver exempelvis miljöegenskaper, miljöpåverkan och prestanda för produkter i ett livscykelperspektiv. PEP (Product Environmental Profile) är typen av EPD som används för elektriska produkter och därmed våra kablar.

2024 fortsätter vi fylla på vårt bibliotek av PEP för våra produkter i syfte att garantera transparens i vårt arbete med att elektrifiera framtiden och driva övergången till förnybar energi. Tillsammans med kunder och leverantörer minskar vi CO2e-utsläpp och hanterar jordens resurser klokt.

Kontakta oss

Ämnen som du vill ha mer information om:

Obligatoriska fält*

Vänligen kontrollera adressen igen.

En e-postadress kan endast innehålla ett @

Skydd av personlig data

Du har rätt att invända mot hur dina personuppgifter behandlas och används i marknadsföring eller för kommersiella ändamål.

Tack!

Tack för att du kontaktar oss. Vi kommer att höra av oss till dig inom kort.

Fel

Ett fel uppstod. Vänligen försök igen.

Stäng