Mässor

Dags för Elmässan Stockholm

3 okt. 2023

Elmässan i Stockholm har arrangerats sedan 2004 och blivit en av de viktigaste knytpunkterna inom elbranschen. Detta är en årlig, väletablerad mötesplats med allt inom installation, belysning och fiber.

N-tligen! N-Line är vår fördragna installationskablar i rör – kabeldragning och kabelförläggning. Vi vet, vi är inte först och vi är inte unika med fördragna kablar i flexrör men vi hoppas att detta komplement till vårt utbud gör det enkelt att välja Nexans hela vägen och blir till för(e)dragna val. Våra fördragna kablar och rör är 100% halogenfria och tillverkade i norden.

Uppföljaren till den nya generationens kraftkabel är här -  FXQJ Easy™ EMC. FXQJ Easy™ EMC är en betydligt mer lättarbetad 1 kV kraftkabel som tack vare ett unikt mantelmaterial är enkel att skära i samt ökar kabelns flexibilitet vilket gör att kabelförläggningen går snabbare.

H1Z2Z2-K. Jättesvår att uttala. Busenkel att använda. Nexans nya solcellskabel H1Z2Z2-K är en DC-kabel som kopplas mellan solcellspanel och växelriktare. Kabeln finns som 4, 6 och 10 mm2 i rött och svart utförande. Kom upptäck fördelarna med vår solcellskabel.

Sen har vi ju så klart med oss ett blandat utbud av laddkablar, kombikablar och Alsecure-kablar med mera.

Som vanligt kommer vi att ha många aktiviteter i montern. Du kan delta i en spännande kasttävling och vinna presentkort på valfri matbutik. Du kommer även kunna provskala, känna och klämma på våra kablar och få mer nyttig information medans du njuter av en kopp kaffe.

Öppettider:
18 Oktober: 9.00-17.00
19 Oktober: 9.00-16.00
Kistamässan
Arne Beurlings Torg 5, 164 40 Kista

Varmt välkommen till Nexans monter H:06!
 

Skaffa din gratisbiljett här!:

Din kontakt

Kontakta oss

Ämnen som du vill ha mer information om:

Obligatoriska fält*

Vänligen kontrollera adressen igen.

En e-postadress kan endast innehålla ett @

Skydd av personlig data

Du har rätt att invända mot hur dina personuppgifter behandlas och används i marknadsföring eller för kommersiella ändamål.

Tack!

Tack för att du kontaktar oss. Vi kommer att höra av oss till dig inom kort.

Fel

Ett fel uppstod. Vänligen försök igen.

Stäng