Företaget

Ingen ska behöva dö av hunger

6 dec. 2023

Ingen ska behöva dö av hunger

Mat är en mänsklig rättighet. Trots det dör människor runtom i världen varje dag till följd av undernäring. Omkring var tionde människa vet inte när eller vad de kommer att äta nästa gång.

Skruva upp volymen

Genom Musikhjälpen 2023 kan alla vara med och bidra till kampen mot hunger. Nexans har en officiell insamlingsbössa och för att höja intresset ännu mer i år skapar vi tillsammans med artisten Nomy ”Den officiella elektrikerspellistan” på Spotify. Låtarna fylls på genom att elektriker och ni andra där ute kommenterar inlägget på Instagram med favoritlåtar. Vi hoppas på en spellista med mixade genrer som underlättar din arbetsdag och kan få dig att upptäcka ny musik.

Nomy ➜ tillsammans med Nexans för Musikhjälpen

Lokalproducerat

Nomy kommer ursprungligen ifrån Ulricehamn men skapar numera sin musik ifrån sitt hem i Jönköping. Han har flertalet guld- och platinaskivor, har innehaft plats #10 på Spotifys världstoppslista och 2010 blev han nominerad till en Grammis som Årets Innovatör. Lokalt och innovativt precis som Nexans i Grimsås, några rejäla stenkast ifrån Jönköping.

Din kontakt

Sofia Stocks

Digital Marketing Coordinator

Kontakta oss

Ämnen som du vill ha mer information om:

Obligatoriska fält*

Vänligen kontrollera adressen igen.

En e-postadress kan endast innehålla ett @

Skydd av personlig data

Du har rätt att invända mot hur dina personuppgifter behandlas och används i marknadsföring eller för kommersiella ändamål.

Tack!

Tack för att du kontaktar oss. Vi kommer att höra av oss till dig inom kort.

Fel

Ett fel uppstod. Vänligen försök igen.

Stäng