Produkter och lösningar

NZ-El använder Nexans N-Line – Snabbare och enklare kabelinstallationer

9 okt. 2024
Lucas Lindberg, NZ El, Niklas Strömbäck, NZ El och Joel Nordgren, Ahlsell.

Lucas Lindberg, NZ El, Niklas Strömbäck, NZ El och Joel Nordgren, Ahlsell.

Från eldsvåda till elledning. NZ-El rullar N-kelt ut framtidens kabel med N-Line.

Vad gör att NZ-El är snabbare än någonsin?

Det är tack vare Nexans N-Line! Det är som en dröm att jobba med. När vi drog ny kabel i en villa i Knivsta som hade brunnit invändigt, var N-Line ovärderlig. Istället för att brottas med trånga utrymmen och sladdriga ringar, kunde vi bara ställa dem i ett hörn och rulla ut – enkelt och smidigt. Lådorna stod på samma plats hela tiden, de var inte i vägen och vi slapp bära med oss ringar. Det sparade oss både tid och energi. N-Line gör verkligen jobbet roligare, och med snabbare resultat!

Brand låter otäckt. Hoppas ingen skadades?

Nä, inga personskador som tur är. Vi är på en del sådana här försäkringsjobb, i detta fallet hade det yttre klarat sig men invändigt var allt tvunget att bytas ut. Nu är det uppsatt Nexans N-Line fint och exemplariskt i alla väggar så ska vi tillbaka och komplettera när återuppbyggnaden kommit längre senare i höst.

Vad skulle du säga till en kollega som är tveksam till att testa N-Line?

Alltså, det är enkelt. N-Line har samma lättarbetade Nexans FQ-kabel som vi är vana vid och den kommer i en smidig kartong som gör den mycket lättare att hantera. Andra märken på fördraget kan vara riktigt jobbiga att jobba med, men N-Line sparar tid och är lätt att ha med sig i bilen. Dessutom blir det mindre strul när man jobbar och det är guld värt!

Kort, vilka är NZ-El?

NZ-El är mer än bara en elfirma, vi är en modern lösning för både små och stora projekt – alltid med kvalitet och kundnöjdhet i fokus. NZ-El är en pålitlig partner med fokus på 100% kundnöjdhet, oavsett om kunden är ny eller återkommande. Vi vill helt enkelt vara så bra att alla blir stammisar.

Faktaruta

Företagsnamn: NZ-El
Plats: Uppsala och Knivsta
Antal anställda: 3st
Verksamma inom: El-installationer
Vem: Lucas Lindberg
Yrke: Installatör
Antal år på företaget: 2 år
Utbildning: Gick ut El-gymnasiet 2011 och har jobbat som elektriker sedan dess
Klicka här för att komma till NZ-El's hemsida

Hur tänker ni kring kabelval?

Högsta kvalitet men priset kan naturligtvis spela in också. Vi har bra kontakt med Joel Nordgren på Ahlsell, han fick oss att testa N-Line i ett tidigare projekt. Kabeln är lite dyrare i inköp men man tjänar in det i tid.

Du får en spåkula, vad ser du i framtiden för elkablar?

Det är viktigt att kablarna hänger med i teknikutvecklingen som sker på andra marknader. Att kablarna finns på hyllan med brett utbud så att man kan hålla sig till ett märke underlättar för oss installatörer. Det blir alltid meckigare att blanda märken med olika skalbarhet och liknande.

Tack för snacket, fortsätt jobba och lek inte med elden.

Kontakta oss

Ämnen som du vill ha mer information om:

Obligatoriska fält*

Vänligen kontrollera adressen igen.

En e-postadress kan endast innehålla ett @

Skydd av personlig data

Du har rätt att invända mot hur dina personuppgifter behandlas och används i marknadsföring eller för kommersiella ändamål.

Tack!

Tack för att du kontaktar oss. Vi kommer att höra av oss till dig inom kort.

Fel

Ett fel uppstod. Vänligen försök igen.

Stäng