Vinst på två Cable Walker till förmån för Rosa bandet och Mustaschkampen

13 dec. 2022

Teknikbolaget - vann både rosa och blå Cable Walker

Oktober är rosa, november är blå, Teknikbolaget vann inte bara en Cable Walker -utan båda två. 

Vi har under två års tid auktionerat ut en speciallackerad rosa Cable Walker i oktober och en blå Cable Walker i november där intäkterna gått till Rosa Bandets kampanj mot bröstcancer och Mustaschkampens kampanj mot prostatacancer. I år var det ett och samma företag som la det vinnande budet för båda auktionerna. 

Läs mer om våra kampanjer här:
Rosa bandet 2022
Mustaschkampen 2022

Vem ligger bakom det vinnande företaget Teknikbolaget ?

Teknikbolaget är en liten enmansfirma som ägs av Stefan Leijon.
Företaget började som en bisyssla runt 2005 och är sedan 2017 Stefans heltidsarbete. Tack vare ett stort nätverk kan Stefan hyra in rätt personer till rätt jobb om det är för stort för honon att hantera själv.

Se mer av Teknikbolaget på sociala medier:

“ När företaget startade så var det ljud, ljus och discjockey som gällde. Sedan har det varit olika inriktningar under åren så som inbrottslarm, passagesystem och sportbarsinstallationer med allt vad det innebär. De senaste åren har huvudfokus varit elinstallationer, men jag älskar ju allt av teknisk karaktär så det blir fortfarande lite av varje - därav det inte fullt el-inriktade namnet på firman. ”

Stefan Leijon

Ägare, Teknikbolaget Karlskrona
Stefan Leijon, ägare - Teknikbolaget Karlskrona
Teknikbolagets favoritprodukter hos Nexans

Stefan menar att Nexans är förstahandsvalet vid många arbeten och favoriterna varierar vid olika typer av installationer så som för laddboxar, inbrottslarm och passagesystem,

  • FQ
  • EXQ Easy
  • EQLQ Easy 
  • EQLQ Easy styr 
  • FQLQ Easy styr
  • FLQQBR 

I gymnasiet läste han Elprogrammet och under åren har han vidareutbildat sig. Just nu håller han på att slutföra en treårig utbildning till elkonstruktör via Campus Nyköping.

Stefan beskriver att han gillar prylar samt verktyg och såg det som ett ypperligt tillfälle att införskaffa nya verktyg till företaget och stamtidigt bidra i två viktiga frågor.
Teknikbolaget har inte engagerat sig i rosa bandets eller mustaschkampens kampanjer tidigare men tycker att de är oerhört viktiga ämnen. Stefan säger att företaget kan komma att engagera sig fortsatt men att stödet kan gå till olika ändamål framöver beroende på vad som sker i världen och vad känns viktigast för stunden. 

Hans tanke var inte att kamma hem vinsten för både den rosa Cable Walkern och den blå Cable Walkern då han trodde att det skulle komma högre bud - men den dubbla vinsten gör honom extra glad! 
Inledningsvis kommer den rosa Cable Walkern och den blå Cable Walkern att få stå och glänsa i entrén till företaget, men framöver ska de få vara med och jobba också. 

Nexans är tacksamma för Stefan Leijon och Teknikbolagets värdefulla engagemang. Vi önskar dig och företaget ett stort lycka till framöver!

“ Vi har alla ett ansvar tycker jag, både som privatpersoner och som företagare att engagera oss i viktiga frågor. ”

Stefan Leijon

Ägare, Teknikbolaget Karlskrona

Kontakta oss

Ämnen som du vill ha mer information om:

Obligatoriska fält*

Vänligen kontrollera adressen igen.

En e-postadress kan endast innehålla ett @

Skydd av personlig data

Du har rätt att invända mot hur dina personuppgifter behandlas och används i marknadsföring eller för kommersiella ändamål.

Tack!

Tack för att du kontaktar oss. Vi kommer att höra av oss till dig inom kort.

Fel

Ett fel uppstod. Vänligen försök igen.

Stäng